--> У Любомлі клали асфальт під час дощу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Любомлі клали асфальт під час дощу

1
0
У Любомлі клали асфальт під час дощу
На перехресті вулиць Володимирської та 1-го Травня у Любомлі асфальтне покриття клали під час злив.

Про це пише КОРДОН.

У Любомлі 26-го травня весь десь сонце ховалося за хмарами. В обідню пору розпочався сильний дощ, місцями з градом. Вже за хвилину всі нерівності дорожнього полотна на вулицях вщент заповнились опадами, а деінде (через відсутність можливості стоку) рівень води сягав висоти бордюрів. Та це не завадило робітникам ПАТ «Ковельське ШБУ-63» продовжувати ремонт шосе.

За словами дорожників, якщо не встигнути покласти шар впродовж 2 годин, то асфальт вже буде непридатним для ремонтних робіт. Чоловіки запевняють, що, попри таку кладку, результат їхньої діяльності протримається не один рік.

Натомість жителів все ж обурює такий стан речей.

Громадський активіст Юрій Кальчик у Фейсбуці вже зауважив: “Щось я сильно сумніваюся, що ці латки витримають літо. Питання на поверхні: чому при роботі немає представника міськради, яка є її замовником і оплачує немалі кошти зі свого бюджету? Невже не можна врахувати погоду?”.

Донедавна любомльчани мали ту ж біду з “Амілою” – фірмою-виконавцем, яка здійснювала капітальний ремонт покриття дороги державного значення – вул. Володимирській. Не минуло й кількох місяців, а люди вже нарікають на хвилеподібну поверхню шляху, відсутність належного водовідведення, місцями асфальт вже почав руйнуватися. Тоді роботи обійшлися в понад 7 млн гривень, які надійшли з державної субвенції.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повінь - не повінь, а орати - треба.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні