--> У Фейсбуці будуть давати поради про секс | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Фейсбуці будуть давати поради про секс

2
6
У Фейсбуці будуть давати поради про секс
Компанія Lovely створила для соціальної мережі Фейсбук чат-бота, який зможе в онлайн-режимі налагодити інтимне життя користувачів, які мають проблеми.

Про це повідомляє 24-канал із посиланням на Mashable.

Новий бот матиме назву Lovely Bot. У процесі створення програми розробники співпрацювали з сексологом Агатою Лув, яка і дала цілий ряд порад для користувачів.

Тому принцип роботи інтернет-порадника нагадує справжній сеанс у лікаря. Варто лише зайти на сторінку Lovely у Facebook і написати повідомлення. Спочатку бот задаватиме декілька основних питань, після чого пропонуватиме варіанти того, що можна спробувати, щоб покращити ситуацію.


"Якщо щось не так у ліжку, знайти вирішення цієї проблеми нелегко. Парам може бути важко чітко розповідати про свої сексуальні потреби одне одному, тому й реалізувати їх важко", – зазначає виконавчий директор компанії Lovely Якуб Конік.

Автори бота додають, що багато людей не готові звертатися за порадою до лікаря, або ж не мають місцевих спеціалістів для таких випадків. Тому анонімність і доступність сервісу можуть стати ключовими перевагами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prazdniki/gosudarstvennye-prazdniki/kalendar-gosudarstvennyx-prazdnikov-2017-v-ukraine.html
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как поехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/karta-polyaka/kakie-voprosy-na-ekzamene-na-kartu-polyaka.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні