--> Найкращі українські хіти весни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Найкращі українські хіти весни

0
2
Найкращі українські хіти весни
З кожним роком в Україні з'являється все більше дійсно якісної музики.

Для тих, хто не завжди встигає стежити за релізами - добірку з десяти кращих українських треків цієї весни підготувало ЕспресоTV.

Бумбокс - “Колишня”

Андрій Хливнюк не зраджує собі. Новий трек групи "Бумбокс" - чергова емоційна композиція, яка вивертає навиворіт з перших нот прослуховування.



Джамала - “Любити”

Нова композиція переможниці Євробачення-2016 Джамали - це зворушлива пісня-клятва, написана напередодні весілля. "Мені простіше заспівати", - коментує написання цього треку сама співачка.



Её feat. Женя Галич - “Чоловік-муза”

Навіть якщо ви раптом не знаєте, хто такі "её" (то це дарма!), то ви вже точно знайомі з творчістю Жені Галича, фронтмена гурту O.Torvald, які представляли Україну на Євробаченні-2017. У нашій добірці - спільне творіння талановитих музикантів, пісня "Чоловік-муза".



Луна - “Пули”

Новий трек принцеси українського андеграунду, підопічної лейбла Kruzheva Music, співачки Лена - типова для виконавиці лірична історія, приправлена соковитими танцювальними мотивами.



Сергей Бабкин - Привіт, Бог

Свою нову пісню Сергій Бабкін представив в ефірі одного з випусків шоу "Голос країни", суддею якого є. Легка і світла композиція виконана українською мовою, що для Сергія не так вже й звично. Пісня, треба визнати, заряджена на позитив. Самі послухайте.



Marakesh - “Рок-н-ролл мёртв”

Таке відчуття, що Марк Гриценко, вокаліст культової української групи Marakesh, не підвладний часу. Ті ж почуття щодо творчості самого колективу, який буквально повстав з попелу і після тривалої перерви представив не тільки новий міні-альбом, але і пару синглів, серед яких - "Рок-н-рол мертв"



SEMMAR - “Віраж”

«Це пісня про зрив масок. Це відмова від вигаданого образу - крок на шляху до подолання внутрішнього бар'єру. Людина втомилася бути кимось іншим. Цей меседж закладений і в назву пісні. Гра слів «ВІРАЖ - віриш» про те, що не всі є такими, якими здаються на перший погляд », - розповідає клавішниця гурту Марина Новицька. Композиція стала першим треком, записаним в новому складі, і є продовженням електронно-акустичної тематики в звучанні колективу.



Monatik - УВЛИУВТ

Український танцюрист і співак Діма Монатік продовжує радувати шанувальників мелодійними танцювальними хітами. На черзі - чудовий трек "Впали в любов і вдарилися в танці".



Epolets - “Місто спить”

Новий трек від музикантів Epolets, популярність яких останні пару років зростає особливо активно. Саунд-продюсером пісні виступив Мілош Єліч. Разом з попереднім синглом "Я хочу бути з тобою", композиція піде в наступний альбом одеситів. Чекаємо!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні