--> Ватажок «ДНР» Захарченко підтримав президентські амбіції Савченко | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ватажок «ДНР» Захарченко підтримав президентські амбіції Савченко

1
2
Ватажок «ДНР» Захарченко підтримав президентські амбіції Савченко
Ватажок донецьких бойовиків Олександр Захарченко високо оцінив шанси народного депутата Надії Савченко на успішну участь в майбутніх виборах президента України.

Про це повідомляє Espreso.tv з посиланням на сепаратистські ЗМІ.

"Про шанси говорити рано, але те, що Савченко отримає більшу підтримку у електорату - це факт. Вона відома і те, що вона говорить - це насправді турбує багатьох українців", - сказав терорист.

Позафракційна Савченко виступає за прямі контакти з бойовиками. Вона особисто спілкується з ватажками "ДНР" і "ЛНР", а ті своєю чергою називають її своїм "представником" у Верховній Раді.

До слова, Захарченка та Ігора Плотницького депутатка терористами не вважає. Про це вона заявила в телеефірі у грудні минулого року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І невже ще в когось можуть бути сумніви, шо вона російська агентка!? Їй там мозги добре прочистили. І зараз це не просто Надія Савченко, а проект під назвою "Надія Савченко"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні