--> Під час пожежі у Володимирі постраждала жінка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час пожежі у Володимирі постраждала жінка

0
-1
Під час пожежі у Володимирі постраждала жінка
Під час пожежі отримала опіки рук 48-річна працівниця цеху, її госпіталізували до центральної районної лікарні.

Пожежа на швейні фабриці розпочалася близько 7 ранку. Вже через 4 хвилини на місце події у складі двох відділень прибули працівники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини. в результаті розвідки на час прибуття підрозділів служби «101» з’ясувалось, що пожежа виникла в приміщені швейного цеху на 2-му поверсі площею 450 м2, - повідомляють Волинські Новини.

Для приборкання лиха рятувальники викликали допомогу три резервні відділення 5-ї, 18-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин відповідно міста Нововолинська, селища Іваничі та міста Ковеля, а також команду місцевої пожежної охорони міста Устилуг.

Для роботи в непридатному для дихання середовищі вогнеборці створили 3 газодимозахисні ланки та подали на гасіння 3 потужних водяних стволи з різних напрямків, стільки ж подали за захист іншої частини будівлі, що зупинило подальше розповсюдження пожежі, інформують у прес-службі волинських рятувальників.

О 8:30 загорання вдалось локалізувати, а о 09:07 ліквідувати остаточно

Над розслідуванням всіх обставин події та причини пожежі працює спеціальна комісія на чолі з заступником начальника Управління ДСНС області.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському вогонь охопив приміщення швейної фабрики, а саме 4 цех.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні