--> У декларації Гройсмана знайшли порушення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У декларації Гройсмана знайшли порушення

0
3
У декларації Гройсмана знайшли порушення
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) виявило порушення в електронній декларації прем'єр-міністра Володимира Гройсмана за 2015 рік, передає Кореспондент.НЕТ із посиланням на Українські новини.

Повідомляється, що прем'єр-міністр не задекларував 80 тис. грн, отриманих від Верховної Ради як кошти, передбачені на виконання депутатських повноважень.

Інших порушень у декларації не знайшли.

У той же час глава НАЗК Наталія Корчак відмовилася ставити на голосування проект рішення про результати повної перевірки декларації прем'єра. Вона висловила кілька зауважень по ньому.

Зрештою в НАЗК вирішили перенести питання із затвердження висновків по деклараціям Гройсмана і членів Кабміну на засідання 30 травня.

Зазначимо, що батько Гройсмана виявився мільйонером з пенсією в 3 тис. грн. Про це свідчить декларація Бориса Гройсмана.

У березні Гройсман подав е-декларацію за 2016 рік. Відповідно до неї, заробітна плата прем'єр-міністра в минулому році склала 281 тис. грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні