--> Зама голови Волиньради судитимуть за корупцію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зама голови Волиньради судитимуть за корупцію

4
5
Зама голови Волиньради судитимуть за корупцію
Заступника голови Волинської обласної ради викрили у правопорушенні, пов’язаному з корупцією.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Щодо заступника голови Волиньради почали розслідування через помилку в декларації

Прокуратура області погодила складений працівниками управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України протокол про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного із корупцією заступником голови Волинської обласної ради, - інформує прес-служба волинської прокуратури.

Посадовець без поважних причин несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

У четвер, 25 травня, протокол оголошено службовцю та буде скеровано до суду, який постановить остаточне рішення у справі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не назвати героя- напевно Карпюк. Це не дивно. В нього були проблеми з декларацією коли був на посаді заступника губернатора у Пустовіта.Поцікавтесь.
Відповісти
Да той Карпюк взагалі "мутний" дядько, хто таких ще заступниками такого органу призначає-обирає??? Те ж саме і Пирожика стосується!
Відповісти
Е, альо, якщо Пирожик мутний, то хто ж тоді відкритий і прозорий?
Відповісти
А я знаю, самий відкритий губернатор, він все показав в є - декларації. Шкода, що не має такої колонки в є-декларації де, ж "голуб сизокрилий" взяв?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні