--> Депутати Волиньради не хочуть підтримати військовослужбовців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Депутати Волиньради не хочуть підтримати військовослужбовців

4
4
Депутати Волиньради не хочуть підтримати військовослужбовців
Депутати Волиньради не підтримують ідею виділити кошти на додаткове забезпечення військових, у тому числі для виконання завдання в АТО.

Бюджетна комісія Волинської облради не підтримала пропозицію ОДА про виділення 2,5 мільйона гривень на підтримку військових, - повідомляє прес-служба Волинської обласної ради.

ОДА пронує спрямувати 2,5 мільйонів грн на всебічне забезпечення підрозділів та окремих військово-службовців, у тому числі для виконання завдань у зоні АТО.

Зауважимо, що попрередньо цей проект рішення не був підтриманий бюджетною комісією.

Депутати пояснюють свою позицію тим, що центральна влада припинила
фінансувати ветеринарну медицину, Ковельську залізничну лікарню, профтехосвіту та ФСТ. Тепер ці сфери фінансуються за рахунок обласного бюджету, через що він перенавантажений.

Разом з тим, депутати заявляють, що у випадку значних перевиконань обласного бюджету не заперечуватимуть проти залучення коштів для військових потреб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там в апараті ради так керують або Палиці не підказали, що сесію так організовують у день "Останнього дзвоника"?! Це просто жах або депутатам на людей нас...ь!
Відповісти
сесія на 12.00 всі встигнуть на останній дзвоник, просніться писаки
Відповісти
Для тих хто у бронепоїзді!!! Свято по області, а не лише у Луцьку!!! Багато хто з чиновників, депутатів, журналістів... мали по області роз'їхатись на свято, а тут сесія і початок о 12.00 нічого не вирішує! Так зрозуміліше писака!!!
Відповісти
А чого чиновники з посвідченням учасник АТО та депутати плодяться як в інкубаторі.? Щоб мати пільги та отримувати гроші до 9 травня ? то їм на це розуму хватає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні