--> У Нововолинську в садочку дитина вкололася шприцом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську в садочку дитина вкололася шприцом

0
1
У Нововолинську в садочку дитина вкололася шприцом
Хлопчик випадково вколов собі ногу в одному з дошкільних закладів Нововолинська.

Про це повідомив на сесії Нововолинської міськради депутат Віктор Ромашевський, який звернувся з депутатським запитом і проханням створити тимчасову комісію з метою вивчення цієї проблеми, - повідомляє БУГ.

Також Віктор Ромашевський зазначив основні заходи, які потрібно вжити, для того, щоб подібні випадки не повторювалися:

встановити в садочку “тривожну кнопку” або інші засоби оперативного зв’язку адміністрації садка і поліції;
встановити на території садка додаткового освітлення та камер відеонагляду;
організувати посилене патрулювання працівниками поліції;
обмежити перебування сторонніх осіб на території садочка у неробочий час.

Місцеві жителі розповідають: під дитячим садком, де трапився інцидент, регулярно збираються наркомани, а за розкиданими шприцами іноді не видно навіть трави.

“У дитсадку дитина вкололася шприцом. Від імені колективу дошкільного навчального закладу є звернення із проханням вжити заходів з метою запобігання таких випадків у майбутньому”, – відзначив Віктор Ромашевський.

Він розповів, що це проблема не одного садочка у Нововолинську. На території дошкільних закладів дуже часто збираються люди в неробочий час, засмічуються території, б’ють пляшки тощо. Діти приходять зранку і незважаючи на те, що працівники навчальних закладів прибирають сміття, ризики не зменшуються.

"Дійсно треба розібратись. Я би на місці завідувачки на годину змістив би робочий час прибиральниці або двірника, щоби вони прийшли раніше дітей і все це зібрали. Бо не вірю, що наші правоохоронці при тій ситуації, що не можуть набрати штат, наведуть порядок. Є ще охоронці, але той охоронець отримує зарплату як пенсію, і закривається, щоб його ніхто не чіпав й сидить у приміщенні”, – відзначив міський голова.

Однак прибиральниці, каже Віктор Ромашевський, просто-напросто не встигають вичищати територію від шприців, а тепер у високій траві їх все важче знайти.

Як стало відомо, інформацію про знаходження інфекції в шприці не підтвердили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні