--> «Програму перебування на Волині Порошенка варто розпочати з Гнідавського цукрового заводу», - депутат Юрій Ройко до Гунчика* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Програму перебування на Волині Порошенка варто розпочати з Гнідавського цукрового заводу», - депутат Юрій Ройко до Гунчика*

7
-4
«Програму перебування на Волині Порошенка варто розпочати з Гнідавського цукрового заводу», - депутат Юрій Ройко до Гунчика*
Волинський депутат Юрій Ройко скаржиться на нестерпний сморіду у Луцьку та закликає владу до негайних рішень.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Пишу цей пост і відчуваю з відкритого вікна потягнуло гнилим душком!» - пише Юрій Ройко.

«Пане Гунчик, можливо варто програму перебування на Волині Вашого патрона пана Порошенка розпочати з Гнідавського цукрового заводу?», - скаржиться депутат.

Також він вказує і на те, що від нестерпного смороду останні два місяці потерпають жителі Луцька та навколишніх сіл.
Фекальні стоки з мікрорайону Вересневе в поєднанні з відходами виробництва біоетанолу, або так званою бардою, утворюють «гримучу суміш», яка може бути причиною Їдкого запаху.

«Присутній на акції голова облради Ігор Палиця запевнив людей, що завод із виробництва біоетанолу не буде працювати, як мінімум доти, поки служби, відповідальні за контроль над санітарно-екологічною ситуацією не нададуть відповідних заключень і плану дій», - пише Юрій Ройко

Пише він і про те, що відбулося перше засідання екологічної комісії:

"Заслухали керівників заводу, заступника міського голови, очільників екоінспекції і продспоживслужби, вислухали представників ініціативної групи, громадських активістів"

«Відверто здивував керівник заводу. На моє запитання до якого класу санітарно-екологічної небезпеки належить виробництво і відповідно яка ширина санітарно-захисної зони (СЗЗ), я отримав відповідь : "Не володію інформацією"?!!
Інформую: ширина СЗЗ для промислових виробництв першого класу небезпеки не менше 1000 метрів!!
А тут за 150-200 метрів від шкідливого виробництва дитячий садок, живуть люди !!», - обурюється депутат

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приватний завод на території міста. Яким боком тут президент? Всі питання до мерії.
Відповісти
теперішня влада міста некомпетентна.Дурень дурнем управляє.Як можна тупого Костю Петрочука ставити відповідальним по такому питанню
Відповісти
Та смерділо і минулим літом (ще біоетанол не працював), згадайте як поліцію зобов*язували ловити машини Забіяки, ну може не так інтенсивно. Вивезіть собі під хату на город машину г..., і понюхайте,а як я розумію то каналізаційні стоки і Вересневе і Гірка П. просто вивозить на поле,чому тепер кричимо?
Відповісти
сморід в луцьку це проблема поліщука а не гунчика. тільки міська рада мовчить і жде що саме розсмокчиться. прийшов до влади - вирішуй питання міста а не піарся
Відповісти
завод (цех з мелясою) будувався ще при покійному Романюку,до чого тут ви приплітаєте Поліщука? чуєте дзвін,а не знаєте де він. При Порошенку (після обіду поки) не ваняє, Галькевич з Макарою що злякалися?
ніколи так не вагяло і ковбасників вже не приплітайте до цього всього!
Відповісти
Поцікавтесь у виробників ковбасень, де вони утилізують відходи! Завод в Ковелі закрили, а переробку відходів перемелюють та змішують з водою, та вивозять бочками в колектори!
Відповісти
А такі виводки, як Ройко тільки те вміють, що тріпати язиком. Покажи, що ти зробив реально,де твій результат? А молоти язиком розуму не потрібно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні