--> У Луцьку просять покласти асфальт на місці «порізаної» вулиці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку просять покласти асфальт на місці «порізаної» вулиці

3
7
У Луцьку просять покласти асфальт на місці «порізаної» вулиці
У Луцьку просять відремонтувати дорожнє покриття на вулиці Набережна.

Відповідну пропозицію зареєстрував лучанин Віталій Ковальчук у Єдиній системі місцевих петицій.

"Вже більше трьох місяців, як "порізали на шматки" асфальт на вулиці Набережна і ніхто навіть і не думає починати ремонт. Постає питання, то для чого взагалі було починати ремонт, адже до того асфальт був кращий, ніж зараз", - обурюється чоловік.

"Водії платять за дороги, а доріг як не було, так немає. В нас ремонтують дороги, коли іде сніг, дощ, то тоді можна більше коштів списати. Чому влада на це ніяк не реагує і для чого взагалі така влада?" - зазначив автор петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці дорожники вже обнагліли з своїми ремонтами доріг позрізали асвальт, а ремонтувати і класти новий неспішать. Відмивають тільки гроші, скільки можна. А вони і їх діти, онуки живуть в Україні, хоч раз зробили би на совість дороги, чи вони літають а не їздять. Нерозумію, навіть худоба не гадить собі в їжу, чи автомобілі в них від доріг не ламаються!!!
Відповісти
На місцях де зрізане дорожнє покриття давно вже зявились нові ями подекуди ямища!!! Не розумію, для чого потрібно було здирати одне щоб утворилося теж саме??? Складається тільки одна думка. Провести білиший "дєрєбан" мовля в закладали таку суму, а треба більшу в 5-10 разів більше!!!
Відповісти
Так по документах там ремонт закінчений ще перед Травневими святами.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні