--> Багато хто почне їздити за продуктами до Польщі, - експерт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Багато хто почне їздити за продуктами до Польщі, - експерт

6
3
Багато хто почне їздити за продуктами до Польщі, - експерт
З веденням безвізу волиняни поїдуть до Польщі на продуктові тури.

Про це повідомив гендиректор Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"З відкриттям європейських кордонів для безвізових поїздок українці, які проживають поблизу Польщі почнуть масово їздити до сусідньої країни для закупки продуктів харчування. Це позначиться як на додаткових пробках на кордоні на вихідні, так і зниженням покупок у місцевих магазинах. Західний регіон країни є найбільш цікавим сьогодні для рітейлерів", - йдеться у дописі експерта.

За словами Олексія, це пов’язано у тому числі з тим, що рівень життя в ряді західних областей зростає значно більшими темпами, ніж у східних, або центральних.

Це відбувається за рахунок того, що регіон отримує свій зиск з великої кількості трудових мігрантів.

"Ця тенденція може з’явитись перш за все у Львівській та Волинській областях, а також у Рівненській, які мають невелику відстань до кордону з Польщею. Багато хто почне їздити раз на місяць, тобто за продуктами тривалого терміну зберігання", - пише Дорошенко.

"Продуктовий туризм дуже розвинутий у всіх частинах світу. І наша країна тут не виключення: до Закарпаття приїжджають угорці на вихідні, раніше було немало поляків у Львівській області", - зауважив Олексій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
польську дешеву хімію будуть їсти.
Відповісти
а мали б тільки "рошенками" харчуватись?
Відповісти
нє б..ть наші гнилі банани будемо їсти, останнім часом наші маркети мені нагадують рога і копита, безвідходне виробництво, польське на раз краще, а від йогурту Фрувіта я вобше балдєю
Відповісти
То якого милого Ви ще тут? Чемодан-Устилуг- польща. І балдейте
Відповісти
Фу фрувіта
Відповісти
В поляків продукти дорожчі, ніж в нас, не на багато але таке є. Саття гавно замовна.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні