--> Вигідні умови купівлі квартири у новобудові : відтермінування оплати і перший внесок 10%* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вигідні умови купівлі квартири у новобудові : відтермінування оплати і перший внесок 10%*

1
2
Вигідні умови купівлі квартири у новобудові : відтермінування оплати і перший внесок 10%*
Купуйте квартиру в ЖК «Юпітер» та «Парковий квартал», сплачуючи перший внесок лише 10% від вартості житла. Решта суми клієнт вноситиме рівними частинами до введення об’єкту в експлуатацію, тобто до кінця 2018 року.

Відтак тепер майбутні мешканці отримують більш доступні умови придбання квартири у новобудові. Крім того, передбачили гнучку систему знижок.

Додаткову інформацію щодо умов придбання квартир у ЖК «Юпітер» та «Парковий квартал» можна отримати у відділі продажів

- у Луцьку: 099 300 20 10, вул. Коперника,13в

- у Ковелі: 068 300 20 10, вул. Глібова,8б

Житловий комплекс «Юпітер» налічуватиме 144 квартири, з яких 54 – однокімнатні, 54 – двокімнатні та 36 – чотирикімнатні. Площа земельної ділянки, на якій розташований житловий комплекс – 1,55 га. Завдяки цьому комплекс не буде гамірним і надміру багатолюдним: показник густоти населення тут становитиме 181 жителів на гектар (середній у Луцьку - 1000 мешканців на гектар). Усе зводять із дотриманням найсучасніших будівельних норм, зокрема і стосовно енергозбереження й безпеки. Плюс до цього – планування квартир, дизайн фасадів, під’їздів та територій відповідатимуть вимогам сьогодення.

Нагадаємо, що у ЖК "Юпітер" розпочали будівництво ІІ черги. Наразі діє акційна ціна на перші 10 квартир - 10 900 грн.\кв.м


ДИВИТИСЬ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР

Важливою перевагою новобудови стане автономне опалення, що забезпечує максимально комфортні умови у холодну пору року. Адже господарі помешкання самі контролюватимуть рівень нагрівання радіаторів та тривалість роботи опалювального котла – тобто, свої ж витрати.



Житловий комплекс «Парковий квартал», що зводиться у Ковелі на вулиці Глібова, поєднує в собі бездоганну якість будівництва, комфорт, безпека, надійність та екологічність. ЖК розташований майже у центрі міста, однак замість сумного урбаністичного пейзажу власники помешкань милуватимуться зеленою зоною із водоймою.

В ЖК "Парковий квартал" розпочали будівництво ІІІ черги. Діє акційна пропозиція: перші 10 квартир - 10 000 грн.\кв.м

ДИВИТИСЯ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР У ЖК "ПАРКОВИЙ КВАРТАЛ"


У вартість одного квадратного метра житла входить: чистова стяжка та штукатурка, металопластикові вікна із двокамерними склопакетами, які в свою чергу є енергозберігаючими та шумоізоляційними, засклені лоджії, лічильники, система автономного опалення, яку забезпечуватиме котел BOSCH, система електропостачання ( виводи на розетки, ТБ й інтернет), металеві протипожежні вхідні двері, дизайнерський ремонт підїзду, зовнішні стіни, що виконуються з керамічної цегли товщиною 380 мм й утеплюються мінераловатними плитами – 100 мм, з подальшим облаштуванням декоративною штукатуркою, що забезпечуватиме Вам тепло взимку та прохолоду в літній період. Прибудинкова територія – освітлена, є зручна паркова для авто.

Теги: інвестор
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
КОМУ ПОТРІБНІ ЦІ КВАРТИРИ В СМЕРДЮЧОМУ ЛУЦЬКУ...... Ідіоту.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні