--> Лист луцького депутата перенаправили без його відома | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лист луцького депутата перенаправили без його відома

1
-4
Лист луцького депутата перенаправили без його відома
Луцького депутата Павла Данильчука обурили дії керівництва міськради.

"Раніше я публікував лист-звернення до секретаря Луцької міської ради про ініціювання початку процесу об'єднання міста з навколишніми селами", - пише Данильчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Під листом підписались 13 депутатів. За словами обранця громади, потрібен був ще один підпис, щоб можна було листа направити в.о. міському голові та почати необхідну процедуру.

"Та не дочекавшись цього, без мого відома, лист із секретаріату потрапляє в юридичне управління де швиденько готують відповідь про те, що не зібрано необхідну кількість підписів. Лист який знаходився понад місяць в секретаріаті ради для збору підписів і не був зареєстрованим!" - йдеться у дописі Данильчука.

"Хто взагалі дав розпорядження лист без відома ініціаторів-депутатів відправляти його кудись чи тим більше готувати по ньому відповідь - у мене не виникає сумнівів. Це однозначне самоуправство та перебір законних повноважень керівництвом міськради. Значить тема болюча та актуальна!" - обурюється депутат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бридко дивитися на цього жирного кнура з третім розміром грудей
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні