--> Це - плювок у бік Ігоря Палиці, - луцький активіст про черговий сморід у місті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Це - плювок у бік Ігоря Палиці, - луцький активіст про черговий сморід у місті

13
17
Це - плювок у бік Ігоря Палиці, - луцький активіст про черговий сморід у місті
Тим, що від Гнідавського цукрового заводу продовжують поширюватися неприємні запахи, керівництво підприємства продемонструвало зневагу до обласної влади.

Таку позицію озвучив громадський активіст Володимир Пащенко у своєму дописі в Фейсбуці.

"Це - плювок у бік Ігоря Палиці. Який вчора демонстрував повний контроль над ситуацією. Та й у бік лучан теж..." - написав активіст, маючи на увазі акцію протесту , яку в понеділок, 22 травня, на подвір'ї Гнідавського заводу організували представники УКРОПу.

"Не дивлячись на заяви керівництва заводу. Не дивлячись на заяви керівника області. Завод далі смердить. Виправте мене, якщо я не правий у своїх підозрах, але чи може ПОСИЛИТИСЯ сморід у той час, коли завод, як нас запевнили, не працює???" - озвучив позицію Пащенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може. Особливо, якщо хтось вирішив рейдернути завод
Відповісти
Земельній мафії потрібна земля у Вересневому.
Відповісти
Земля у Вересневому є причиною атаки на завод.
Відповісти
"чи може ПОСИЛИТИСЯ сморід у той час, коли завод, як нас запевнили, не працює???" Відповідаю - може!!! на фільтраційних полях залишились залишки відходів із дріжджами, до них відкачали фекалії з цукрового мікрорайону. Вступили в реакцію забродило, забурлило... Ось і запах. Не вірите, то вкиньте пачечку дріжджів у свій1 туалет!
Відповісти
Умнік, якщо ви пишете, що там кислота і кипить, то звідки дріжджі? Спитай у своєї жінки чи будуть дріжджі бродити, як їх залити гарячою водою. Вони подохнуть. То що там може бродити?
Відповісти
Умнік, дріжджі у гарячій воді не живуть, а дохнуть Спитай у своєї жінки, як розчиняє пироги. А самі пишете, що там все перекипіло
Відповісти
Спалити завод, пару днів смердітиме, за те потім буде спокій.
Відповісти
себе гандон спали
Відповісти
Да коли вже заспокояться? До чого тут завод? :) Каналізацію треба будувати і заборонити зливати лайно на фільтраційні поля!!! Досить не правдиву інформацію поширювати і підбурювати людей! Сморід зі сторони заводу, а не з самого заводу!!!
Відповісти
Може. Якщо злив нових відходів зупинено, то старі відходи нікуди не ділися. Хімічна реакція триває (і посилюється при підвищеній температурі) до повного розкладення реагентів.
Відповісти
з сумашедшим кредитом
Відповісти
це справді небезпечна ситуація особливо напередодні приїзду Порошенка уявіть іде нарада в ОДА порох заслуховує чиновників, питає Палицю про бурштин та волиньприродресурс і тут в зал проникає запах .... і докажіть, що це не Палиця а запах йде з полів які розташовані за 15 км від ОДА....
Відповісти
23.05.2017року о 22годині 10 хвилин знову був відчутний запах на вулиці Львівській. дуже співчуваю вам громадяни , які живуть поруч з Гнідавським заводом. Напевне влада має недостатньо повноважень, щоб якось припинити цей безлад. Напевне найкраще було б завтра коли приїде пан Порошенко провести його повз Гнідавського заводу, тоді можливо питання з смородом вирішилося митєво!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні