--> У Луцьку смердить через закриті вікна, - депутат | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку смердить через закриті вікна, - депутат

11
-1
У Луцьку смердить через закриті вікна, - депутат
Депутат Луцької міської ради Борис Смаль обурюється через сморід, що чути навіть через зачинені вікна.

Про це чоловік написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Жахлива ніч. Смердить через закриті вікна. Десятки дзвінків від вереснян (одні агресивні і нервові, в інших відчай та біль), "екскурсії" навколо заводу та на насосну станцію (туди відходи попадають найраніше). Там безлюдно, хоча всередині світло та каністри з нейтралізатором», - пише він.

Борис зазначає, що опівночі з вулиці видно, що завод світиться, чути легкий шум. Натомість охорона стверджує - вся зміна пішла додому.

«Але смердить... Почуваєшся ідіотом», - додає чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто таких необізнаних і що людям локшину вішають депутатами обирають?! Скільки вам пояснювати, що сморід з фільтраційних полів!!! Чого до заводу докопались??? Поїдьте і подивіться спочатку, на ті поля заїдьте, а потім щось вякайте!!! Хто лайно на ті поля вивозив? Тепер йде реакція яку під температурою не зпинити, а вітер дмухає у бік Луцька, а це з того ж напрямку де цукровий завод, от звідки і думають, що то з заводу, а то з полів!!!
Відповісти
У Луцьку нема вільної землі, а навколо заводу є. Закриють завод і почнеться прихватизація нової міської влади..... За ковельським сценарієм рейдери захоплюють міста.
Відповісти
Не тямиш -- не пиши. Біля насосної станції, де мій город, очі вилазять від воні. І не важно куди вітер, все одно вилазять. До фільтраційних полів ще кілометр. Яке падло дозволило будувати завод, і яке падло цей завод захищає ?
Відповісти
Працюю на цьому заводі. На ньому не смердить, але його не призупинили. Він і далі працює. Мій керівник сказав, що з Палицею домовилися.
Відповісти
Ну і правильно, бо сморід не з заводу і це треба знати!!!
Відповісти
Смердить каналізація до якої попідключалися різні підприємства та новобудови.
Відповісти
Шановний "працівник" ! Виробництво заводу зупинено, не вигадуйте дурниць!
Відповісти
в твого керівника - не вистачить грошей, щоб з ним домовитись )))
Відповісти
Поки того клятого заводу не було, не смерділо, так що не треба розказувати, що то з полів. Яка падлюка дала дозвіл на розташування такого виробництва, що знаходиться в 150 метрах від дитячого садочку???Люди задихаються,діти почали хворіти .Скільки можна випробовувати людей??? Знаєте приказку-"Бог багато терпеливий, але мало милостивий"
Відповісти
То поїдь і подивись і понюхай звідки, а то сидить вдома і строчить...
Відповісти
«Але смердить... Почуваєшся ідіотом» і як воно, це "відчуття" ? ;)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні