--> Введено санкції проти РФ на залізниці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Введено санкції проти РФ на залізниці

1
-4
Введено санкції проти РФ на залізниці
Укрзалізниця ввела заборону на перевезення всіх вантажів і порожніх вагонів, в тому числі транзит територією України для низки компаній-власників з Росії.

Це передає Кореспондент.НЕТ із посиланням на Інтерфакс-Україна.

Згідно з повідомленням ПАТ Ц-2/101 від 18 травня 2017 року, заборонено перевозити у вагонах АТ Сбербанк Лізинг, СГ-транс, НафтоТрансСервіс, Перша вантажна компанія, Федеральна вантажна компанія, Промтрансінвест, Перша вантажна компанія в Україні, Рейл 1520 Сервіс, Агрокомплекс, Астон продукти харчування інгредієнти, низки філій Сг-транс.

Водночас дозволяється прийом до перевезення всіх порожніх власних вагонів власності зазначених компаній, призначенням на РЖД.

Така заборона введена з 18 травня до скасування в зв'язку з дією указу президента України Петра Порошенка №133 від 15 травня 2017 року, яким введено в дію відповідне рішення РНБО від 28 квітня про введення санкцій проти низки компаній з РФ.

Як відомо, Росія будує залізницю в обхід України. Очікується, що двоколійну ділянку Журавка-Міллерове буде відкрито вже 15 серпня 2017 року. На проведення робіт витратять 45-60 млрд рублів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
рашка вже давно заборонила транзит наших товарів...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні