На Волині діти Героїв та захисників України поїдуть у літній табір

0
-1
На Волині діти Героїв та захисників України поїдуть у літній табір
Діти Героїв та захисників України зможуть поїхати у літній табір.

«Упродовж 3 червневих тижнів ми оздоровимо та організуємо незабутній відпочинок для 100 діток, які прямо чи опосередковано мають дотичність до війни і подій на Сході країни», - повідомляє Руслан Теліпський на сторінці волонтерського руху «Меценати для солдата» у Фейсбуці.

Зазначимо, що волонтерський рух «Меценати для солдата» вже вдруге організовує літній дитячий табір в інтеграційному центрі «Замлиння», що в Любомльському р-ні .

Планується кілька заїздів - перший відбудеться з 5 по 11 червня для сорока діток віком від 9 до 12 років! Запрошують також дітей волонтерів та переселенців.

«Протягом програми на дітей чекатиме незабутня та насичена програма. В її рамках – знайомство, презентації, екскурсії, цікаві майстер-класи та розвиваючі ігри; обмін інформацією різні культури та традиції світу; перегляди фільмів, арт-майстерня, спілкування з цікавими людьми, спортивні змагання, поїздка на Шацькі озера та ще багато інших сюрпризів», - йдеться у повідомленні.

Руслан повідомляє, що табір знаходиться на огородженій території. Проводиться цілодобове чергування. Доступ на територію табору стороннім особам заборонено.

У таборі діє розпорядок дня, за межі огородженої території діти можуть вийти лише у супроводі персоналу. Медпрацівник чергує щодня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні