У Києві відтепер є й річкова поліція

5
-4
У Києві відтепер є й річкова поліція
В п'ятницю, 19 травня, відбулася презентація можливостей оновленого відділу водної поліції і його взаємодії з спецпідрозділом поліції КОРД.

Як повідомила прес-служба, в рамках презентації співробітники водної поліції у взаємодії з бійцями поліцейського підрозділу спеціального призначення КОРД провели спецоперацію із затримання умовних злочинців, які захопили річкове судно, - пише УНІАН.

Голова Національної поліції Сергій Князєв висловив надію, що підрозділ буде позитивно оцінено громадянами.

"Я думаю, що молодий підрозділ матиме позитивні відгуки від громадян", - сказав він.

За його словами, така подія є дуже доречною, враховуючи наближення початку літнього сезону. Громадяни активно відпочивати на воді і в прибережній зоні, тому треба надійно охороняти їх спокій.

На працівників відділу покладені обов'язки по забезпеченню правопорядку на акваторії річки Дніпро та на об'єктах Київського воднотранспортного комплексу.

До території обслуговування відділу відноситься 43 кілометри річки Дніпро, включно з частиною Канівського водосховища. Загальна площа території, що обслуговується становить близько 1,6 тис. кв. км.

На сьогодні штатна чисельність особового складу відділу водної поліції Києва становить 47 посад, зокрема - 29 офіцерів і 16 посад рядових поліцейських.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зазначив на своїй сторінці у Facebook, що нові річкові патрульні забезпечені оновленими катерами, оновленою системою моніторингу акваторії за рахунок дронов і зведеною системою моніторингу поліцейських сил Києва.

"Підключення до патрулювання та операцій з поліцейського вертольоту і спеціальних поліцейських сил КОРДу сьогодні публічно демонстрували на річці Прем'єру і журналістам під час навчань. Відпрацювали реакцію поліцейських підрозділів на захоплення терористами - зловмисниками прогулянкового катера. Злагодженістю дій поліцейських на цих навчаннях задоволений! І це головна новина - в новому підрозділі проведена перепідготовка поліцейських. Працюють, як і КОРДівці відмінно", - зазначив Аваков.

Крім того, за словами Авакова, скоро оновлені, додатково оснащені підрозділи поліції на воді з'являться в Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Полтавській, Черкаській, Одеській та Донецькій областях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас:
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/novye-shtrafy-za-narushenie-pdd.html
Відповісти
Вы действительно осознаете что творится в стране?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то левые статьи и мы часто не получаем информацию из первых рук.
Перебрав много источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что журналисты дают хоть какую то реальность в которой находимся.
Очень важно в наше время отбирать реальные средства массовой информации.
Вот еще одна свежая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/astrologicheskij-prognoz-dlya-ukrainy-ot-ekstrasensov/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как отправиться в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/otdyh/prazdniki/polskij-cerkovnij-kalendar-na-2018-rik.html
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/kalendar/lunnyj-posevnoj-kalendar-2017-v-ukraine-v-xarkovskoj-oblasti.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/yakoyu-ochikuyetsya-zima-2016-2017-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/tochnij-goroskop-dlya-leva-na-2017-rik-dlya-cholovika-ta-zhinki.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/stipendiya-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/koli-den-vchitelya-v-ukraini-v-2017-roci-scenarij-svyatkuvannya.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні