--> Траур у школі лучанки, яка потрапила під потяг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Траур у школі лучанки, яка потрапила під потяг

8
0
Траур у школі лучанки, яка потрапила під потяг
У луцькій школі траур за загиблою дівчиною, яку збив потяг.

«У навчально-виховному комплексі №26 - траур 10-класницею, яка загинула під потягом у Луцьку. Діти несуть квіти до портрету, державний прапор приспущений і в пам’ять про школярку горить лампадка», - повідомляють Волинські Новини.


Нагадаємо, 18 травня на залізничному переїзді неподалік вулиці Карпенка-Карого під колеса потягу потрапила 16-річна дівчина. Лучанка йшла в навушниках і не почула поїзду. Дівчина загинула на місці.

«Навчалася у школі вона добре, про неї педагоги позитивно відгукувалися, давали гарну характеристику. Дівчинка була 10-класницею. Те що сталося - велика трагедія. Я спілкувався зі свідками, які були на місці події, всі вони розповідають, що це був нещасний випадок, пов’язаний з необережністю. На жаль, це призвело до трагедії та непоправної втрати. У зв’язку цією трагічною подією у школі оголосили траур, у холі стоїть портрет учениці, горить лампадка, діти та батьки приносять квіти», - говорить директор школи Іван Леуш.

Зі слів Івана Леуша, в школі приділяють особливу увагу правилам дорожнього руху, оскільки заклад розташований поряд із двома великими дорогами, а безпека учнів понад усе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От, думаю... Людина заслуговує на ім'я в таких інформаціях? Можна без прізвища з етичних міркувань, але чому без імені. "Дівчинка"... "учениця"...Безлико.
Відповісти
Дівчину звати Лена.
Відповісти
Звали...нажаль
Відповісти
Свідки... То невже свідки не могли дитину зупинити?
Відповісти
Знач не могли, раз не зупинили
Відповісти
Ви не чули як поїзд гуде? Якщо його не почула, то і свідків подавно. А свідки, скоріш за все, це водії. Бо пішоходів там буває обмаль.
Відповісти
Сама винна,дивитись треба куди йдеш і по сторонам,а не голову задирати...
Відповісти
І хто винен? БАТЬКИ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні