Деталі скандалу про порубані авто на Волині

0
-2
Деталі скандалу про порубані авто на Волині
Житель Нововолинська власноруч зловив наркоманів, які почистили його склад на більш як 88 тисяч гривень і здав їх поліції. За дивним збігом обставин у ніч з 17 на 18 травня невідомі порубали його автомобіль.

Про це повідомило видання Буг.

Роман Гочачко залишив на ніч своє авто на вулиці Гагаріна біля будинку, де проживає. А коли рано-вранці побачив автомобіль – був шокований. Машина стояла повністю… порубана. Після дивного агресивного ритуалу неадеквати лишили в салоні сокиру. Били вікна і двері автівки біля третьої години ночі.

Суму збитків має встановити фахівець. Побите також заднє крило та капот. Крім сокири та бруківки, якою невідомі наносили шкоду, знайшли ще й дошку з цвяхами. Очевидно, злодії хотіли подряпати авто, але не встигли цього зробити.

Крім “Фольксвагена” негідники розбили й “Ауді”, яка стояла поряд. Підприємець розглядає два варіанти: пошкодили дві машини, щоб не було підозри, що мстяться саме йому, або ж просто помилилися. Обидві автівки срібного кольору.

Хто неадекватний пішов рубати машини вночі? Який біс змусив злочинців взяти в руки сокиру й трощити елітні авто? Ми поспілкувалися з потерпілим підприємцем Романом Гочачко.

Чоловік розповів, що має проблеми із наркоманами.

“У мене обікрали склад з 9-го на 10-те травня. Торгую піною, станками для бриття “Wilkinson”. Потягли 74 ящики, вартість одного 1200 гривень. Такі станки в нас майже ніхто не продає, тому знайти їх було не складно. І от мені сказали, що носять мій товар на базарі в Нововолинську.

Я приїхав, підійшов до “продавця”, кажу: “Дай ще 50 штук, як маєш”. Він розповів, що йому товар дали біля “Добряка”. Вийшов на іншого наркомана, приїхав до нього типу за товаром. Той розповів, що станки йому “підігнав” Вадік. Поїхали до Вадіка.

Кажу цим хлопцям: “Зараз друга година, до шостої ви це все збираєте і повертаєте, я вам даю ляща і розходимося”. Подзвонив їм пізніше – один не бере трубку. Другий розповів, де той живе… Коротше, здав їх поліції.

Одного звати Боря, він з вулиці Ковпака. Той, що продавав товар, живе в Благодатному.

Про наркомана в поліції сказали: “Випускаємо його, що з ним робити? Він неадекватний, наколотий”. Ну і випустили його такого, в стані наркотичного сп’яніння”, – розповідає підприємець.

Сусідів ніхто так і не опитав. А люди говорять, що бачили, як наркомани “хазяйнували” біля складу, який знаходиться на вулиці Сковороди. Кажуть, товар виносили просто в одіялах і в машину складали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні