У Дубно до дверей квартири прикріпили бойову гранату

0
-1
У Дубно до дверей квартири прикріпили бойову гранату
Сьогодні, 18 травня, о сьомій годині ранку на спецлінію «102» надійшло повідомлення про гранату в під’їзді багатоквартирного будинку на вулиці Грушевського у Дубно.

На виклик прибули слідчо-оперативна група, вибухотехніки та спецслужби міста, - повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

На місці події правоохоронці на першому поверсі будинку знайшли гранату РГД-5, яка із запобіжним механізмом, яку прикріпили до ручки вхідних дверей однієї з квартир. У помешканні, в якому проживають подружжя із дітьми, на той момент нікого не було. Квартира належить 56-річному непрацюючому дубенчанину.

Із під’їзду евакуювали 25 мешканців.

Вибухотехніки вилучили та нейтралізували гранату. Небезпечну знахідку відправили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

У ході досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України), правоохоронці встановлюють усіх можливих свідків та очевидців цієї події, а також особу, причетну до злочину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні