Миколу Яручика хотіли призначити секретарем Луцькради

2
3
Миколу Яручика хотіли призначити секретарем Луцькради
Ще до смерті міського голови Миколи Романюка у Луцькраді хотіли змінити секретаря. Зокрема, розглядали кандидатуру Миколи Яручика.

Цю інформацію депутат підтвердив у чаті на ВолиньPost.

«Ще до смерті Миколи Романюка була інформація, що Юлія Вусенко іде в нардепи, і почали шукати альтернативу. Ще при живому міському голові багато з депутатів висловили підтримку, що потрібно знайти людину, яка всіх буде влаштовувати, я на той момент був компромісним варіантом», - зауважив обранець громади.

Він запевняє, що не хотів займати цю посаду і категорично відмовлявся, а коли помер міський голова Микола Романюк, це питання на якийсь час закрили.

«Потім знову воно з'явилось, але вже не було підтримки. Я сказав, що піду на цю посаду з повним узгодженням усіх фракцій. Якщо це буде узгодження губернатором, адміністрацією та іншими керівними особами. Також я сказав, що якщо піду на посаду, то вибори зроблю у червні»,- наголосив Яручик.

Депутат каже, що його пропозицію відхилили.

«У мене, чесно, було полегшення. Це ж дома ніякої роботи не зроблю, треба, наприклад, сьогодні траву покосити. А там сидиш, нерви тріпають. Вчора говорив з Ігорем Поліщуком, той питає, чи я піду на мера. Я відповів, що ще не вирішив, а він повідомив, що робота нелегка, бо з 7 ранку до пізнього вечора на роботі», - підсумував обранець громади.

Нагадаємо, заступник міського голови Григорій Пустовіт заявляв, що секретаря ради планували змінити ще рік тому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але якщо будете косити мені траву, то хрєн з вами - піду вже на мера, тільки просіть мене довго
Відповісти
хай годує своїх котиків, йому розповіли про факт розголошення військової таємниці, а він пішов в той деблоїд і розповідав як любить котиків...не говорячи, що в міській раді реєєструють звернення до депутатів, а ось їх відповіді не реєструються а тому і систематично поруються терміни розгляду
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні