Скандальну волинську базу відпочинку хочуть віддати спортсменам

0
-7
Скандальну волинську базу відпочинку хочуть віддати спортсменам
База “Тросне” - на березі озера у лісі біля села Карасин на Маневиччині.

Депутати Волиньради хочуть віддати базу відпочинку “Тросне” обласній школі вищої спортивної майстерності, яку очолює депутат Луцької міськради Андрій Авраменко.

Таке рішення 18-го травня прийняли під час засідання майнової комісії Волинської облради. Депутати рекомендували передати майно бази на березі озера з балансу обласної філармонії на баланс ВШВСМ.

Нагадаємо, облрада попереднього скликання не прийняла рішення про передачу бази спортсменам, точніше - про відчуження майнового комплексу і продаж його з аукціону. Тоді для цього у сесійній залі не вистачило голосів. Проти була фракція “Свободи” та регіонали.

Маневицька районна рада приймала рішення про готовність взяти майно бази собі на баланс і використовувати його для відпочинку школярів, проведення змагань тощо.

Як стверджують в облраді нинішній балансоутримувач не використовує бази, бо там відсутні електромережі, водопостачання, а директор філармонії Сергій Єфіменко неодноразово просив передати її іншій комунальній установі. Натомість Волинська обласна школа вищої спортивної майстерності виявляє бажання використовувати базу для проведення навчально-тренувальних зборів та відпочинку спортсменів.

Зрештою, депутати підтримали клопотання філармонії та Волинської ОШВСМ та рекомендували сесії передати базу спортсменам. За це прголосували всі присутні на засіданні члени постійної комісії, окрім Валентини Касарди.

Довідково. База відпочинку «Тросне» зведена в радянські часи. Зі споруд за металевою сіткою – цегляний будинок площею 53,2 кв. м, дерев’яний будинок із трьох кімнат площею 53,2 кв. м (без опалення, на кшталт приміщень у літніх дитячих таборах) і господарська споруда площею 19,2 кв. м. На території є колонка та альтанки. До об’єкта не підведені ні світло, ні вода, ні каналізація.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні