--> Українські дороги можуть ремонтувати білоруси | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українські дороги можуть ремонтувати білоруси

0
-2
Українські дороги можуть ремонтувати білоруси
У Службі автомобільних доріг (САД) Хмельницької області підтримують ініціативу Президента України Петра Порошенка залучити білоруські компанії до будівництва та ремонту доріг в Україні, передає Експрес із посиланням на УНН.

За словами заступника очільника служби С.Вінського, при наявності належного фінансування участь білоруських компаній зможе змінити стан українських доріг.

Крім того, в службі автодоріг прокоментували можливість будівництва в Україні бетонних доріг замість асфальтових, зауваживши, що “бетонні дороги краще будувати в першу чергу на під’їздах до морських портів”.

Як відомо, Президент П.Порошенко під час останньої зустрічі зі своїм білоруським колегою досягли домовленості щодо розширення ринків двох країн для товарів та послуг, зокрема П.Порошенко запросив білоруські підприємства для участі в тендерах із будівництва доріг на території України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні