«Я читаю усі коментарі про мене», - очільниця луцьких муніципалів

1
-3
«Я читаю усі коментарі про мене», - очільниця луцьких муніципалів
Керівник луцької муніципальної поліції переконує, що читає усі статті та коментарі про себе.

Про це Юлія Сиротинська розповіла в інтерв'ю «Волинь24».

«Я читаю усі статті, що стосуються департаменту, моєї роботи, чи роботи моїх інспекторів, і взагалі ЛМР. Я читаю усі коментарі», - зауважила посадовиця.

Вона каже, що коли тільки почала керувати муніципальною поліцією, дуже болісно сприймала кожен коментар на свою адресу, але зараз навчилась їх фільтрувати.

«Зараз я розумію, що є таке поняття, як комп’ютерний бот. В середньому під кожною статтею є 10-15 стандартних кепських коментарів. Вони настільки однотипні, неконструктивні і недолугі, що ти просто посміхаєшся цьому. Звичайно, коли в коментарях пишуть конструктивні зауваження, ми реагуємо», - наголосила чиновниця.

Жінка каже, що найчастіше гнівні коментарі пишуть люди, яких муніципали за щось оштрафували.

«Мене дивує сам факт – ти неправий, ти порушив, чому ти не визнаєш цього? Не можу сприйняти цього. Я завжди кажу, що будь-яка критика повинна бути конструктивною, але деколи люди критикують, аби покритикувати. Я вже на це не реагую», - додала Юлія Сиротинська.

«Наприклад, ваше видання опублікувало фото того, як мої колеги привітали мене з Днем народження. А в коментарях почали писати: «О Боже, вона вийшла в халаті». Цікаво, а в 6:30 ранку в чому потрібно вийти?», - дивується посадовиця.

Читати інтерв’ю з головною луцькою муніципалкою повністю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні