--> Луцькі маршрутчики не їздять у рейси бо «не можуть багато заробити» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі маршрутчики не їздять у рейси бо «не можуть багато заробити»

4
0
Луцькі маршрутчики не їздять у рейси бо «не можуть багато заробити»
У Луцьку автобусні маршрути №16 та №17 не виходять на останні рейси, а деякі маршрутки не виїжджають на обідні рейси через «недостатню» кількість пасажирів.

За словами начальника управління транспорту і зв'язку Луцької міської ради Анатолія Миронюка, визначення регулярності виходу на рейс за показами диспетчерського журналу досить суб'єктивне, - повідомляє ВолиньPost.

Особисто фіксував, що на маршрутах №16 та №17 автобуси не виходять на останні рейси, та диспетчер все одно фіксує показники регулярності руху на 95-98%, - розповідає він.

Крім того Анатолій зазначає: є випадки, коли водії не виходять в обідні рейси, оскільки тоді послугами користується мало людей і водії не матимуть виручки.

На думку Миронюка, єдиний засіб контролювати ситуацію – виключити можливість розрахунку із водіями. Тобто треба встановити автоматизовану систему розрахунку.

У відповідь директор ТзОВ «Санрайз» Юрій Девіцький зауважив, що вартість відповідних приладів – 2 тисячі євро на один автобус.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад нагадав про чималу кількість скарг на невідповідність руху транспорту графіку. Тому, якщо на підприємстві не вплинуть на такий стан речей, у мерії «приймуть міри».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ще квіточки.Без оновлення рухомого складу незабаром маршрутки перетворяться в металобрухт.Тоді будемо вирішувати, що краще-муніципальний перевізник, чи приватний .Спочатку думають, а потім приймають рішення, а не навпаки.
Відповісти
Не можуть заробити, чи не можуть багато заробити? Це вам результат вашого підвищення, так вам і треба!!! Не хотіли стабільності, а зараз літо, тепло - то майте!!! Жадібність фраєра згубила!!!
Відповісти
Окупляться за 3 місяці
Відповісти
Підняли ціни і все їм мало! Суки нажертись не можуть
Маршрутки на ходу розвалюються...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні