У Луцьку на благодійному концерті зібрали майже 20 тисяч гривень для хворої дитини

0
2
У Луцьку на благодійному концерті зібрали майже 20 тисяч гривень для хворої дитини
У Луцьку відбувся благодійний концерт для допомоги Дениса Назарчука, у якого виявили аномалію розвитку кистей рук у вигляді тотальної синдактилії, на якому зібрали майже 20 тисяч гривень.

На благодійне дійство у Луцький будинок культури, 14 травня, прийшли владці, меценати та просто небайдужі містяни, - повідомляє ВолиньPost.

При вході у концертну залу організатори влаштували фотозону та ярмарок, де усі охочі могли придбати прикраси та речі домашнього вжитку.

Розпочали благодійний концерт із привітального слова ведучої, яка подякувала усім за небайдужість.

На сцену запросили і організаторів дійства: голову громадської організації "Квітка Полісся" Тетяну Доброжанську. Вона подякувала меценату, який долучився до організації концерту, депутату Луцької міської ради Петру Нестеруку.

За її словами, саме за його сприяння концерт відбувся, а усі кошти підуть на лікування Дениса Назарчука.

Розважали лучан рівненський ансамбль сучасної хореографії "Неоданс" та балетна студія "Жизель". Митці захоплювали запальними танцями, постановками та навіть показали цілу історію у танці.

Мама Дениса Назарчука подякувала Петру Нестеруку та благодійному фонду "Дізар". Жінка зауважила, що сьогодні з сином їде на операцію, і кошти, виручені від концерту, допоможуть її сім'ї.

Від організаторів подяки отримали благодійний фонд "Дізар", депутати Луцької міської ради Микола Яручик та Сергій Шкода, директор будівельної компанії "Інвестор" Андрій Разумовський, студія весільного декору, підприємтсво "Луцьккартон" та головний спонсор концерту - Петро Нестерук.

Організаторам вдалося виручити 19 298 гривень, які передали для мами хворого хлопчика.

У коментарі Петро Нестерук розповів, що концерт організовували майже місяць. Він запевнив, що тільки об'єднавшись можна зробити потрібні речі і допомогти тим, хто цього потребує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні