Я не хочу бачити своїх дітей «мажорами», - Порошенко про футболку сина із написом Russia

3
-6
Я не хочу бачити своїх дітей «мажорами», - Порошенко про футболку сина із написом Russia
Президент України Петро Порошенко прокоментував інцидент із футболкою сина, на якій було написано Russia.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це сьогодні, 14 травня, на прес-конференції з нагоди надання Україні безвізового режиму з Європейським Союзом повідомив глава держави.

"Я дійсно побачив цю фотографію, я не бачив її раніше, це фотографія з Instagram, вона стосується ночі на Хеллоуїн, і це був вертеп. Вертепна природа: хтось малювався чортом, хтось надів цю футболку. Там зображені 14-15 річні хлопці, які на Хеллоуїн вирішили так поводитися. Вони не є політиками. Я розцінюю навіть у вертепі, навіть на Хеллоуїн таку поведінку як абсолютну неприйнятну. З цього приводу у мене була розмова з моїм 15-річним сином. Я вас запевняю, я знайшов правильні слова для того, щоб він все зрозумів. Але це не його футболка, він її не використовує в звичайному житті. Але навіть на Хеллоуїн я вважаю, що це не добре", - сказав він.

Порошенко додав, що зараз діти закінчують школу: "У мене і старший син навчався в Україні, і після цього вступив у міжнародні університети. Проблема тут не в якості української школи. Я не хочу бачити своїх дітей "мажорами". Я впевнений, що умови, які там є, в тій школі, унеможливлюють мати будь-які привілеї як діти Президента. Повірте мені, я і моя дружина намагаємося зробити все можливе для того, щоб їх виховувати в абсолютно жорстких умовах, правилах, навантаженнях".

"Ми зараз розробили кардинальні зміни щодо закону про освіту. Робили це на Нацраді реформ. Реформування української освіти - одне з найактуальніших питань на сьогодні", - додав Порошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не хеловін в шортах, майже листопад місяць, ну ну
Відповісти
Порошенко мудак
Донбасс рулит
Відповісти
всі ви скоти тільки ваші діти на війні не гинуть і вам бйдуже
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні