--> В Запоріжжі - виставка ретромобілів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Запоріжжі - виставка ретромобілів

0
3
В Запоріжжі - виставка ретромобілів
У Запоріжжі з 12 по 14 травня пройшла виставка ретромобілів “Запорізькі врата-2017”, передає кореспондент УНН.

З 12 по 14 травня на стадіоні “Локомотив” у Запоріжжі вже вчетверте проходить виставка ретро автомобілей. Цього разу на фестивалі представлені понад 200 одиниць ретромобілей різних виробників та років виробництва.

Запоріжжя прийняло естафету від Києва, де на початку травня пройшов аналогічний фестиваль. Після Запоріжжя, власники ретрокарів продемонструють свої авто харків’янам.

У минулому році у Запоріжжі був встановлений рекорд: у легендарний “Запорожець” “ЗАЗ-968-М” вмістилось 12 чоловік. Пізніше рекорд побили у сусідньому Дніпрі, посадивши у авто 13 осіб.

Цього року рекорд знов був перевершений — до “Запорожця” сіли аж 14 чоловік. Хоча, організатори спробували “замахнутись” на 15 чоловік, але все ж таки місця вистачило лише 14-м.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні