Колишній віце-мер Луцька підтримав блокування міжнародних трас

3
5
Колишній віце-мер Луцька підтримав блокування міжнародних трас
Люди мали право перекривати трасу під Ковелем, - вважає колишній віце-мер ЛуцькаСвятослав Кравчук

Про це депутат Волинської обласної ради, голова фракції "Наш Край" заявив в програмі Протилежний Погляд LIVE, - пише Конкурент.

“Якщо порівнювати важливість життя людей і гроші, то на першому місці повинно бути життя людей і можливість виховувати дітей у нормальних умовах”, - вважає депутат.

Разом з тим, Святослав Кравчук повідомив, що не підтримав би блокування траси коли завозили авто на іноземних номерах, але коли шахтарям місяцами не платять зарплату або під вікнами викидають тваринні рештки – це зовсім інша справа.

Депутат зазначив, що перекриття траси, це не вихід із ситуації, адже цим самим ми створюємо проблему для всіх інших людей, які користуються трасою. Проте у цій ситуації він підтримує перекриття, як метод впливу на владу.

"Як людям достукатися до влади? Ми маємо львівське сміття, ми маємо ситуацію по Ковелю, ми маємо ситуацію по бурштину, ми маємо ситуацію по лісах в Карпатах, які ріжуть і вивозять за межі України. Але влада не реагує.", – вважає Святослав Кравчук.

Нагадаємо, що сьогодні протестувальники розблокували трасу міжнародного сполучення “Київ-Ковель-Ягодин”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БРЕХНЯ ТРАСУ РОЗБЛОКУВАЛИ ЩЕ ВЧОРА БІЛЯ 21:00 ВЕЧОРА ПІСЛЯ ТОГО ЯК ПОВЕЗЛИ ОСТАННЮ МАШИНУ СМЕРДЮЧИХ РЕШТОК ІЗ ВЕТСАНЗАВОДУ.
Відповісти
Трасу ніхто немає право перекривати.
Відповісти
пропоную заблокувати кравчуку подачу кисню. довбане комуністичне чмо
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні