--> Щоб відстежувати луцькі маршрутки, запустили новий мобільний додаток | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Щоб відстежувати луцькі маршрутки, запустили новий мобільний додаток

13
2
Щоб відстежувати луцькі маршрутки, запустили новий мобільний додаток
З'явився новий мобільний додаток CityBus, за допомогою якого можна моніторити рух луцьких маршруток.

"Найрозумніший додаток для моніторингу громадського транспорту міста Луцька", - йдеться в описі до програми.

Як зазначили розробники, додаток створений з досвідом користування аналогічних програм, яким постійно бракує якогось функціоналу, а той, що є, не задовольняє вимог.

Щодо переваг, то його творці назвали такі:

- Лише актуальна інформація. CityBus фільтрує дані, щоб не показувати те, чого насправді немає.

- Обране. CityBus надає можливість зберігати обрані списки маршрутів і застосовувати їх всього у кілька тапів по екрану.

- Детальний огляд. При збільшенні масштабу буде показано весь транспорт, що обладнаний gps-трекерами, а не лише обрані маршрути.

- Офлайн пошук маршрутів. Потрібно лише обрати дві точки на карті, отримані результати можна відфільтрувати та застосувати для перегляду місцезнаходження
підходящого транспорту. Зупинки, маршрути, шляхи - все це вже міститься у додатку і не потребує завантаження.

- Переміщення у реальному часі. Отриманої інформації про координати, швидкість та напрям руху цілком достатньо, щоб з високою вірогідністю передбачити, де у реальному часі знаходиться маршрутка. Переміщення на карті анімоване, практично без стрибків.

- Оптимізація використання трафіку. CityBus не передає непотрібні для 99,9% користувачів дані, використовуючи ваш трафік, - лише актуальна інформація, нічого зайвого. Навіть при деталізованому огляді ви будете отримувати дані лише тих маршруток, місцезнаходження яких обмежене видимою частиною карти.

- Візуалізація швидкості та напряму руху. Лише один погляд на карту дає змогу оцінити, куди і з якою швидкістю рухаються потрібні вам маршрутки. В залежності від швидкості змінюється розмір кольорової частини кільця навколо маркера, а її середина вказує на напрям руху.

- Кольорова ідентифікація маршрутів. Розрізняти маршрути надзвичайно просто, адже кожен з обраних маршрутів відрізняється не лише номером, а й кольором.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Е, а де версія для iOS?
Відповісти
Ios лайно!
Відповісти
Сам ти лайно
Відповісти
iOS - найдосконаліша операційна система, Андроїд - то віндовс з дирками для мобілок
Відповісти
Е, а де версія під DOS?
Відповісти
Навіщо тобі із айфоном 7 маршрутка?
Відповісти
"Смарт Мак" не функціунує?????
Відповісти
В плей маркеті я його незнайшов, де він?
Відповісти
IOS гавно для дебилов, убого настраиваемая система, пусть тупые дауны, меняющие телефона ради имиджа и дальше галереи не заходящие, пользуют эту дебильную ОС. Андроид , гибкая , настраиваемая система для продвинутых пользователей, которые покупают технику для дела, для пользы а не для убогих понтов. У меня все.
Відповісти
йдеться
Відповісти
ПРограма зроблена непогано, але з усіх маршуток що їдуть на ЛПЗ показувало лише 4 маршутки(!! не маршути), г.. поки що 1 зірка
Відповісти
17-ки вже пару днів після 18:00 або нема на маршруті або трекери повиключали. Хожу додом пішки, не буду чекати. Приду....ки своі гроші втрачають.
Відповісти
Для ios є прога eway(easy way) раніше онлайн не можна було відслідкувати. Тепер обновили і все гуд
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні