Анатолій Тимощук засвітився із георгіївською стрічкою

24
2
Анатолій Тимощук засвітився із георгіївською стрічкою
На честь 72-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні футболісти і тренерський штаб ФК «Зеніт» поклали квіти до монументу «Мати-Батьківщина» на Піскаревському меморіальному кладовищі.

Акція відбулася у Санкт-Петербурзі, - повідомляє сайт команди.

Серед шанувальників пам’яті загиблих на фото можна помітити і тренера «Зеніту», лучанина Анатолія Тимощука із георгіївською стрічкою в руках.

Також на фотоколажі, що активно ширять мережею ФБ помітна така ж симоволіка і на авто, з якого виходить Тимощук.


Зазначимо, що такого фото на сайті команди немає.

Нагадаємо, 26 квітня депутати Луцької міської ради прийняли рішення не відбирати звання Почесного громадянина Луцька у Анатолія Тимощука.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нет ума - строй дама
Відповісти
Мразь!!!!
Відповісти
Він є розумна людина, заробить грошей, поїде собі десь в Італію жити чи десь у Євпропі. Ну був, ну грав і що далі, кожен власник свого життя.
Відповісти
Это правильно сказано у каждого своя жизнь, нечего завидовать человеку.
Толик порядна Людина.
Відповісти
ТАКЕ САМЕ ГАВНО ЯК І ЙОГО ТАТО
Відповісти
Все на світі є за гроші (((
Відповісти
Немае гіршоі націі як Украінець за гроші і маму рідну продасть
Відповісти
То ти ж такий? Чи ти є кацапом,що навчився писати украінською?
Відповісти
Ну ти і баран!
Відповісти
Ганьба(геть з Волині !!!
Відповісти
Ти дибіл!
Відповісти
Він давно не на Волині і мав вас крикунів...! :)))
Відповісти
Мдя...Толя втоптав себе в багнюку по самі помідори!
Відповісти
Ви самі себе давно втоптали... :(
Відповісти
один раз не пидараст, но место только у параши.
Відповісти
Ох як в нас вміють... Яка заздрість... Да чхав він на вас і ваші заклики! Живе и радіє нормальному життю за кордоном, а ви тут у багнюці і далі волайте! Він, як більшість на фото, не вдягнув її, а у руці так-собі ніс. Так нашим треба у багнюку мокнути... Самі по вуха і інших хочете прирівняти до себе? Не вийде!!!
Відповісти
Бо фото з авто напевно вже років 10
Відповісти
Ребята, хватить хернёй страдать. Включите мозги. Вас очень жёстко всех н...ли. В 1991 году, когда УССР как часть СССР была 10 экономикой в мире! Строили от самолётов и космических кораблей до самого разного ассортимента. Вам пообещали Вторую Хфранцию, а 25 лет превратили во Второе Сомали. Опомнитесь, в Европе нет беднее территории, чем ваша. Даже Албания и Молдавия на душу населения намного выше. Даже в Африке много стран с лучшей экономикой...
Возвращайте Волынь и Галицию в состав Польши, получайте польские паспорта и живите как нормальные люди без этой дикой Руины.
Відповісти
ТИ ВЖЕ ПОВЕРНУВСЯ В "РОДНУЮ ГАВАНЬ", А ЩЕ КОЛИ МІСТ ПОБУДУЮТЬ ТО ЗАЖИВЕШ
Відповісти
Вот поэтому я и понимаю разницу между Руиной и любой нормальной цивилизованной страной, неважно Россия или Польша. Да, в нормальной стране приходится платить налоги, но и государство имеет обязательства перед народом. Поэтому строятся дороги, мосты, школы и больницы, а не убивается в ноль то, что осталось после СССР как было раньше.
Відповісти
якраз на фото видно, шо він не чіпляв собі ту стрічку, а колаж - якийсь фейковий і незрозумілий взагалі..
Відповісти
Іуда теж був власником свого життя!? Тут люди з Россії переїзджають в Україну, фактично - в нікуди, втрачаючи мільйонні контракти, (при цьому, вони довгий час там працювали до війни). Це - патріоти! А Тимощук - гівно, іуда! Що, грошей йому мало?! То, нехай валить в Россію назавжди!
Відповісти
Футболом не цікавлюся, але персона знана серед українців. Перше, що подумав, ну черговий ватник, який прикидався патріотом, загляну де він народився, і о, несподіванка - Луцьк?! Західна Україна, чесно кажучи був вражений, я гадав, що він або з Криму або з Донецька. Але потім подумав, що в Україні багато таких екземплярів, які не дивлячись, де родилися спроможні порвати всі стеоретипи, як наприклад запроданці - лорак - чернівецька, йолка - закарпатська, потап, каменських, лобода - київ, дорофєєва - крим, галушка-брежнєва - дніпропетровська, ганнопольський - львівщина і тд. І ось в чому дивно, коли чуєш про якусь гидотну особу, скажімо з Донецької, Луганської, Криму, Одеської, Миколаївської, Харківської і тд. здивування немає, а коли зі Львівської чи Рівненської - виникають питання, як таке могло народитись?! Вибачайте, але накипіло, бісять такі, що приїзжає таке б*дло переселенець з ОРДЛО в Харків і починає права качати і розводити безлад, взагалі таких за люде не вважаю. Можливо і є 1% нормальних, які починають жити по місцевих правилах культури, але більшість або з Криму або непромиті пропагандою кремля.
Відповісти
Якби вам дали стільки бабок то ви би
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні