У День пам'яті та примирення в Любомлі вшанували полеглих у Другій світовій

0
4
У День пам'яті та примирення в Любомлі вшанували полеглих у Другій світовій
У Любомлі вшанували полеглих у Другій світовій війні.

У понеділок, 8 травня, в Любомлі відбувся мітинг, присвячений Дню пам’яті й примирення та 72-й річниці Перемоги у Другій світовій війні, - пише Кордон.

Учасники — представники трудових колективів міста, громадськості, ветерани, зібралися на Пагорбі Слави, щоб вшанувати полеглих у війні квітами та хвилиною мовчання.

До присутніх із закликами пам’ятати подвиг українців-солдатів звернулися представники районної і міської влади, військкомату.

Панахиду за жертвами Другої світової війни відслужили: декан Любомльського району, настоятель парафії св. Архистратига Михаїла отець Віктор Возняк та настоятель Свято-Троїцької парафії м. Любомль отець Віктор Ферелетич.

По закінченні мітингу його учасники поклали квіти до Пагорба Слави, меморіального комплексу борцям за волю України, стел пам’яті воїнам-інтернаціоналістам та учасникам АТО.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні