Поліщук не знає, чому в Луцьку знову неприємний запах

11
0
Поліщук не знає, чому в Луцьку знову неприємний запах
У міськраді ініціюють перевірку м'ясопереробних підприємств довкола Луцька і чекають реакції голови Волинської ОДА.

Про це на у Фейсбуці повідомив в.о. Луцького міського голови Ігор Поліщук.

“Від самого початку основною причиною смороду була робота ТОВ "Біопаливно-енергетична компанія". Підприємство займається виробництвом біоетанолу і знаходиться на території цукрового заводу. З даного приводу мною було підготовлено відповідні звернення в Держпродспоживслужбу та Держекоінспекцію. Однак дієвих заходів зі сторони вказаних служб не було.

Не сподіваючись на якусь допомогу від вказаних служб, мій заступник Костя Петрочук спільно з керівництвом вказаного підприємства, залучивши відповідних спеціалістів, знайшли метод нейтралізації неприємного запаху та впровадили його в дію. Після вжитих заходів, на територію міста запах більше не розповсюджувався”, - розповів Ігор Поліщук.

Наразі у міській раді не знають, що саме стало причиною смороду в місті, що поширився 7-го травня. Ігор Поліщук не відкидає, що це “наслідок” роботи м’ясопереробних підприємств поблизу міста.

“Яким чином утилізують рештки ці підприємства після закриття Ковельського ветсанзаводу - невідомо. Утилізація таких рештків та відходів теж може бути причиною неприємного запаху. З цього приводу звернувся до Володимира Гунчика з проханням ініціювати перевірку усіх м'ясопереробних підприємств на предмет того, яким чином утилізують рештки й відходи. Чекаю реагування губернатора”, - каже в.о. міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Полішук пролетить на виборах як фанера.
Відповісти
Зате я зараз ширяю і ширіяю ... слоників рожевих обганяю...
Відповісти
Я знаю, як побороти сморід. Зберу команду
Відповісти
Потрібна пара юристів, двійко мікробіологів, інженер, слюсар і бандит
Відповісти
Ощущения, что власть бесхребетная или в доле. Одним словом конченые. Надо в корне всех менять. Сталин- ответ на вопрос.
Відповісти
А може то відходи з Ковеля возять на відстійники Луцького цукрового? Засаду не пробували робити? Приїдуть , скинуть у воду і все. І хто його знає що смердить?
Відповісти
но ухау Садового і компанії таки добрались до Волині ... і чого ми швидко вчимось тільки поганому????
Відповісти
Смердить з минулого літа. Перевірте м'ясокомбінати і ковбасні цехи. А цукровий завод виставити охорону і охороняє свою ПРИВАТНУ власність.
Відповісти
То пахне укроп
Відповісти
О це в нас мер бля. Скинув на Гунчика. Круто!!! Прищ не потрібний.
Відповісти
Поліщук не знає ,чому і звідки запах- то що він там де сидить і штани протестах,всі знають а він ні.... нема слів- мафія
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні