У громадській раді платників податків при фіскальній службі Волині кадрові зміни

1
-7
У громадській раді платників податків при фіскальній службі Волині кадрові зміни
Першим заступником голови громадсько-консультативної ради платників податків при ДФС Волині став бізнесмен Петро Пилипюк.

Представники громадськості увійшли до спеціальниї комісій, що діятимуть при громадсько-консультативній раді при ДФС області, інформують у прес-службі відомства.

Рішення про створення чотирьох спеціальних комісій ухвалено на засіданні Громадсько-консультативної ради платників податків при ГУ ДФС у Волинській області 3 травня.

Окрім персонального складу кожної з комісій, представники громадськості та бізнесу Волині на засіданні визначилися щодо керівників кожної з них.  Відтак, діяльністю комісії з питань податкового законодавства опікуватиметься Володимир Кривович – юрист за фахом, представник Регіональної ради підприємців у Волинській області.

Комісію з розгляду митних питань очолив Юрій Матчук - представник ГО «Всеукраїнська асоціація імпортерів автомототехніки». Роботою комісії з кадрових питань та організаційної діяльності ДФС опікуватиметься Василь Дутко, директор КП ІАЦ «Волиньенергософт» та очільник ТВ АППУ у Волинській області. 

Звернення громадян та суб’єктів підприємництва представники громадськості опрацьовуватимуть в комісії під керівництвом Олександра Тарана - Олександр Таран, представник ГО «Асоціація правового захисту бізнесу».

За пропозицією голови громадсько-консультативної ради платників податків  Володимира Цибульського на засіданні прийнято рішення про обрання чотирьох заступників.

Першим заступником голови громадсько-консультативної ради платників податків обрано Петра Пилипюка, керівника СП ТОВ «Модерн Експо».

Представник об’єднання організацій роботодавців Волині Юрій Анцух, керівник ТВ АППУ у Волинській області Василь Дутко та керівник ПП «Будівельна компанія «Інвестор» Андрій Разумовський стали заступниками голови громадської ради при ДФС Волині.  
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кругом наші!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні