Lutsk Food Fest вразив волинського депутата чергами і забитою стоянкою

3
2
Lutsk Food Fest вразив волинського депутата чергами і забитою стоянкою
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський похвалив цьогорічний фестиваль їжі у Замку Любарта, але й звернув увагу на його недоліки.

Про це політик написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Вперше в житті побачив вщент заповнену людьми і автомобілями Замкову площу! Фестиваль вразив в рази більшою кількістю учасників фесту, як і відвідувачів, аніж торік і це я вважаю безперечним УСПІХОМ!!!», - зазначив обранець громади.

З його слів, на фестивалі були нескінченні черги до місць продажу напоїв та яток з найпопулярнішими смаколиками. Втім, він зауважив, що не всі ресторатори були до цього готові.

«З сторони дуже різало око їх спантеличеність неможливістю обслужити таку кількість гостей одночасно!.. Є над чим працювати!», - зазначив Михайло Імберовський.

«А ГОЛОВНИЙ МІЙ ВИСНОВОК - це те, що Луцьк має всі шанси стати туристичною родзинкою і те, що не потрібно рівнятися на наших сусідів, а плекати свою історію успіху і перемога буде за нами!!!», - резюмував він.

Читати також: Кому устриці, а кому - картопляні сльози: Lutsk Food Fest і його фрагменти. ФОТОРЕПОРТАЖ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бариги зробили з памятника генделик.
Відповісти
От коли приберуть той базар, тоді буде місце і для парковки і для проведення подібних фестів за територією замку, бо там проводити не можна!!!
Відповісти
А з другої сторони замку що тобі палиевий прихвстеню не дозволяє зробити благоустрій???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні