Через забруднення рештками тварин волинських земель завели кримінал

1
-2
Через забруднення рештками тварин волинських земель завели кримінал
За фактом забруднення земель поблизу села Поворськ відходами тваринного походження розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба волинської прокуратури.

Ковельська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом забруднення земель на території урочища «Тища» неподалік села Поворськ Ковельського району відходами тваринного походження.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли після надходження до Ковельського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області 5 травня колективного звернення громадян.

Це зробили з приводу того, що на території урочища невідомі особи розвантажили близько 15 вантажних автомобілів з такими відходами.

Триває досудове розслідування.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правоохоронцям треба ретельно розслідувати цей факт! Не впевнений, що владці могли дати таку тупу команду, щоб рештки так просто вивалювати біля людей! Цю провокацію, скоріш за все, влаштував сам Гузь, бо дуже піариться на цій темі і відразу там з'явився. Ця людина, за гроші що йому платять, багато на що здатна...!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні