Волинська прокуратура спростувала чутки про поліцейських-хабарників

3
1
Волинська прокуратура спростувала чутки про поліцейських-хабарників
В прокуратурі заперечують, що їхні колеги з поліції здирали хабарі з порушників правил дорожнього руху.

Про це стало відомо 5 травня під час брифінгу в обласній прокуратурі.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що троє інспекторів з дорожнього нагляду під час несення служби у Ківерцівському районі попалися на хабарі. Вони зупинили п’яного водія і запропонували йому обійтися без складання протоколу, а натомість «сплатити» 9 тисяч гривень штрафу на місці і їхати далі.

Втім, наразі в прокуратурі це спростовують.

«Були факти про одержання неправомірної вигоди колишніми працівниками ДАІ, які зараз працюють в управлінні превентивної діяльності поліції. За цими фактами провели службове розслідування – інформація не знайшла підтвердження», – заявив заступник прокурора області Сергій Єфремов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
опана, а якще погоня, гроші які викидали з поліцейської машини на ходу - журналюги придумали? Я не спорю, може і так, але - тоді журналюг треба покарати, за наклеп
Відповісти
Ви що, це фільм знімали про тяжкі будні "оновленої" поліції. Навіть Хатію і Хфацевича трошки видно за кадром. На Оскара "за лапшу на вуха" номінувати будуть.
Відповісти
Це ще раз доказує що майдан нічого не змінив.....жаль тільки полеглих, ні за що померли. А хабар він і в прокуратурі хабар
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні