До Волинського бюджету надійшов майже 1 мільярд гривень податків

1
7
До Волинського бюджету надійшов майже 1 мільярд гривень податків
До місцевих бюджетів Волині надійшло 915,7 мільйона гривень податкових платежів за перший квартал 2017 року. Сума зросла на 31,9 відсотка порівняно з минулим роком.

«Додаткових понад 221 мільйон гривень – досить суттєвий ресурс, який місцеве самоврядування зможе спрямувати на вирішення соціально-економічних питань", - інформує прес-служба волинських фіскалів.

Керівник ДФС у Волинській області Світлана Савчук підкреслює правильну позицію виконавчої влади в питаннях офіційного працевлаштування.На її думку, саме податки з доходів волинян - основний бюджетоутворюючий податковий платіж у структурі місцевих бюджетів.

«За умови повної легалізації ринку праці, офіційної держреєстрації підприємницької діяльності усіма без винятку представниками бізнес-спільноти доходи громад лише зростатимуть", - заявляє Світлана Самчук.

Фіскали повідомили, що за наявності інформації про порушення своєї компетенції вони вживатимуть всіх передбачених законодавством дій для того, щоб податки надійшли в бюджет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а скільки НЕ надійшло?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні