У Луцьку просять відремонтувати вулиці з «видертим асфальтом»

3
-2
У Луцьку просять відремонтувати вулиці з «видертим асфальтом»
У Луцьку просять відремонтувати дороги, які знаходяться в катастрофічному стані.

З таким проханням звернувся лучанин Олександр Дмитрук, який зареєстрував відповідну петицію на сайті електронних петицій міста Луцьк.

За словами автора, станом на 4 травня у місті Луцьку стан доріг є найгірший за останні роки.

«Зокрема вулиці Ківерцівська, Чорновола, Карпенка-Карого, частина ніби-то відремонтованої Франка, Дубнівська, Стрілецька, Задворецька, Ковельська», - відмічає лучанин.

«Також окремо хотів би відмітити вулицю Набережна, яка повністю зруйнована і уже 2 місяці як з видертим асфальтом продовжує руйнувати колеса і ходову автомобілів лучан», - скаржиться автор петиції.

Автор звертається до в.о міського голови Ігоря Поліщука для надання відповіді на питання, коли відбудеться ремонт доріг у місті Луцьку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Петиції-до одного місця.
Як показує практика, єдиний дієвий спосіб впливу на владу-перекривати рух.
Відповісти
Ви в курсі - що перекривання рухи, так би мовити - не зовсім законно?
P.S. В прокуратуру запит пишіть стосовно доріг, а ще краще ДЕПУТАТАМ яких обирали, чи не пишете - бо знаєте що до виборів - всім насрать на вас?
Відповісти
Тема доріг, доволі болюча тема хто має авто. Пригадайте минулі роки, практично завжди до Великодня всі ямки та ями були полатані. А що тепер ? Нема Романюка на наше місто. За такий "безпрєдел" на дорогах нашого Луцька Полішука Ігоря давно треба пинками під зад до облради, місту такий керманич точно непотрібен.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні