--> На Рівненщині подружжя жорстоко побили, вимагаючи долари | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині подружжя жорстоко побили, вимагаючи долари

0
-12
На Рівненщині подружжя жорстоко побили, вимагаючи долари
У селі Вересневе, на Рівнещині, побили сім’ю та забрали валюту.

Про це повідомляє ОГО із посиланням на відділ комунікації поліції Рівненської області.

Близько опівночі четвертого травня, коли 35-річний мешканець села Вересневе Рівненського району був на подвір’ї свого господарства, до обійстя увірвалися троє невідомих у масках, збили його з ніг та бити битами по всьому тілу. При цьому нападники російською мовою питали, де гроші, а потім одягнули кайданки.

У цей час ще двоє чоловіків у балаклавах пішли до будинку, де жертвою стала і 31-річна дружина. Її теж побили, зв’язали клейкою стрічкою і вимагали гроші.

Потім чоловіка привели до будинку, де зняли з нього кайданки, зв’язавши руки та ноги подовжувачами та мотузкою від штор. Жінку відвели до підвального приміщення, а семирічну дівчинку розбійники зачинили у ванній кімнаті.

Нападники домоглися свого і забрали 18 тисяч 900 доларів США із сумки господаря.

Після цього зловмисники зникли у невідомому напрямку.

Першою зуміла звільнитись дружина, яка одразу повідомила до поліції. Лікарі швидкої медичної доставили подружжя із забоями голови, м’яких тканин обличчя та ніг в приймальне відділення Рівненської центральної міської лікарні, звідки після надання допомоги відпустили їх до дому.

Правоохоронці з місця події вилучили речові докази та проводять слідчі й розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєного злочину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні