Скандал у луцькому тролейбусі: скаржаться на кондуктора

19
-2
Скандал у луцькому тролейбусі: скаржаться на кондуктора
У Луцьку пасажири скаржаться на кондукторку тролейбусу маршруту №15: вона "по хамськи" розмовляла з пасажирами.

Про інцидент розповів лучанин Юрій Боремчук.

«На прохання підказати маршрут по якому їде тролейбус, вона відповіла агресивним тоном. Цитую: "як сів - було написано!», - розповів лучанин.

Така поведінка кондуктора спровокувала обурення пасажирів.

«Від себе скажу, що я часто їжджу із цією пані і такі конфузи не рідкісні»,— повідомив Юрій Боремчук.

«Хочеться, щоб Луцькелектротранспорт звернув увагу на цей випадок і вжив хоча б якихось заходів стосовно таких працівників», — додав лучанин.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце новина це скрізь і постійно, а керівництво хай ще зверне увагу на проблемний маршрут № 5, мало місця в тролейбусі, ящики...ящики, їздить не по графіку а як захочиться, і так рідко що за період чекання біля цуму проїзджає - три - № 15, 2- № 4, 2-№ 2 і інші,. Питання а що в районі Варшавки - 40 кв. живуть "найбагатші " не люди, один маршрут № 5 і той не такий як потрібно... Ганьба керівництву...
Відповісти
на цьому маршруті - дуже малий пасажиропотік. не вигідно робити більше рейсів...
Відповісти
Шановні лучани, ,,, вона ж кондуктор а не навігатор, її робота обілетити пасажира,на сьогоднішній день є розклад і напрямок руху на зупинках, на відео видно що жінка не хамить а спокійно розмовляє
Відповісти
Це не людина, а хамовите одоробло!!!! Знаю не за чутками......
Відповісти
гостя - це шмара, Знаю не за чутками......
Так - нормально?
Відповісти
Чого_б не забанити кондуктора-дятла? :) Але ж воно хворе ,та тупе ,що знього візьмеш.Та його ще плюсують,ось вам і рівень коментаторів. То якщо я не правий , скажіть звідку гостю знате, чи заділо вас те ,що вона особисто зіштовхнулася з цією хамкою,а ви просто не погоджуєтесь із її позицією.
Відповісти
100% маладьож вирішила приколотись, відеоблогери ху...ві. Ідіть попрацюйте як вона, а по суті - вона на всі 100% права.
Відповісти
Згодна з вами.Ніякого хамства я також не почула.Давати відповіді на питання - це її право.ДЛЯ ПОРІВНЯННЯ ВИ СХОДІТЬ В ПОДАТКОВУ І ТАМ ЩОСЬ СПРОБУЙТЕ РОЗПИТАТИ.Настрій гарантовано буде зіпсований....Та й люди за цілий день можуть мізки " винести"...Тільки не потрібно писати типу нехай змінює роботу і т.д. ..
Відповісти
Видно, що жінка від втоми ледь на ногах стоїть, а тих дві сци—хи і здорові «мужики» після гуляння вирішили доколупатись.
Відповісти
ну от, не один я помітив
Відповісти
"ледь на ногах стоїть", бо регулярно п'яна на роботі, не раз це спостерігали
Відповісти
За 2 тисячі зарплати, пасажири хочуть ,щоб їх інтелектуал обілечував.
Відповісти
Ну смішно, ділуха засрана, цитую "ви собі самі нажили проблему". Ну от що налякала, то налякала. Хай сама попробує протрястись весь десь в тролейбусі, незважаючи чи болить голова, чи живіт, всерівно мусиш ходити з одного кінця в інший, в час пік обмацати всіх пасажирів, щоб пройти, побачити різних чудіків, які є і п*яні, і неадекватні! І от після такого весело дня кондуктор повинен посміхатися і розказувати, як буде їхати тролейбус??!! таке враження, що ви всі на своїй роботі весь день шкіретесь і завжди ввічливо відповідає на ВСІ (інколи тупорилі питання) чи то колегам, чи то клієнтам, чи то постачальникам! В житті не повірю...
Відповісти
Не розумію я таких "висловів " (Хай сама попробує протрястись весь десь в тролейбусі). Не кажу ,що робота легка, і життя навіть мене може до того довести, але це її вибір.Нікому не легко у цьому житті!Якщо я погано вчився у школі і не маю гідної роботи,то хто мені винен? Чого хтось повинен від мене страждати?
Відповісти
раніше в школі учили читатиа зараз народ отупів для чого трафарети ядумаю що це зневага до кондуктора ідіть на роботу кондуктором і побачите що не вас і не водія за людей не рахують
Відповісти
Більшість коментаторів напевно в тролейбусах не їздять,але захищати,того кого не знають перші. Стосовно цієї мадам, звісно на 100 відсотків я не впевнений, але ніби це вона .Є така мадам у 15а маршруті,можливо це не вона,але дуже схожа, мабуть не пьяна їздить, але шось із нею не то. Коли тролейбуси були гривню з копійками, то я завши давав дві гривні, і одного разу ,кондуктор не дала мені здачі,начебто я їй винен давати без здачі копійками, часто їздив і ніколи не чув ,щоб вона у когось просила копійки,з рештою в кінці дня всі копійки роздала. Після суперечки,я вже проїхав свою зупинку так і не дочекавшись свою здачу мусив вийти,їй було на мене насрать.Згодом вона відмовлялась давати квиток,мотивуючи це тим ,що я зараз вихожу,і навіть пояснюючи що мені фірма вертає гроші за квиток, вона дивилась на мене "баранячими" очима.
Відповісти
Судячи з того , що ти написав, ти також ніби не п'яний,але з тобою точно щось не так....Це я по-доброму.
Відповісти
Вечором....курва вечором... я в шокові....
Полішмани - гоу хоум в своє грьобане болото поліське. Панаєхало
Відповісти
Цю хамку знають вже всі...Це її постійна відповідь в такому дусі,з таким настроєм,зазрісними очима переповненими ненависті,а особливо,коли в тролейбус заходить хтось норм.одягнутий,з пакетами їжі та культурний!!!Ця людина зіпсує будь-який настрій! ВЖЕ НЕ ВІД ОДНІЄЇ ЛУЧАНКИ/ЛУЧАНИНА ЛУНАЛИ СКАРГИ НА ЦЮ "МАДАМ"!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні