--> «Дехто чекає, щоб ми в тому лайні сиділи вічно», - Гунчик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Дехто чекає, щоб ми в тому лайні сиділи вічно», - Гунчик

1
8
«Дехто чекає, щоб ми в тому лайні сиділи вічно», - Гунчик
На думку голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика ситуацію з утилізацією відходів Ковельської філії ДП "Укрветсанзавод", вже давно б забули, якби її не згадували окремі люди.

Про це стало відомо під час оперативної наради у середу, 3 травня, - пише Конкурент.

"1500 тонн давно б захоронили у місці. Вони не варті випитого яйця. Чому не можна зробити це там, де незаконно видобувався пісок? Заважаємо? Побачу, чи тепер воно заважатиме на на військовому полігоні", - каже очільник області.

Гунчик зазначив, що потрібно гуртуватися навколо проблеми і не чекати допомоги від інших областей.

"В інших регіонах нам скажуть: "куди везете своє лайно?". Сергій Дмитрович (Сергій Кошарук – заступник голови Волинської ОДА) правильно каже, дехто чекає, щоб ми в тому лайні сиділи вічно. 2-3 політикани ворушать всю область", - резюмував голова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну цей Гузь вже дістав своєю демагогією! Вивозьте ! - Кричить, підніміть сворю ср..ку! А коли починають вивозити - він народ підбурює, аби блокували дороги і не вивозили! Та це контра якась! Плін, що ж йому ніхто кляпа в писок не встромить, аби не скавінчав!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні