Через невиплачені зарплати шахтарі Волині готують протести

1
6
Через невиплачені зарплати  шахтарі Волині готують протести
Гірники шахти №1 «Нововолинська» збираються на акцію протесту, якщо Міністерство енергетики не виплатить борги за зарплату

3-го травня на зборах гірників шахти №1 “Нововолинська” вирішуватиметься питання проведення акції протесту. Після дзвінка в Міністерство енергетики і вугільної промисловості вугільники приймуть рішення – протестувати чи ні, - повідомляє БУГ.

Причина шахтарського невдоволення – борги з виплати зарплати, які накопичились на підприємстві. За інформацією голови профспілкиАнатолія Мухомеджанова гірники шахти №1 “Нововолинська” отримали 70% заробітної плати за лютий, на цьому виплати закінчилися.

«Ми намагалися вияснити причину невиплати зарплати. У Міністерстві фінансів переводять стрілки на Міністерство енергетики. То Гройсман не там підписав, то інші “відмазки” знаходять», - зазначає Анатолій Мухомеджанов.

«Обіцяли віддати гроші перед Великодніми святами, потім перед травневими», - наголошує голова профспілки.

Очільник профспілкової організації не виключає, що найближчим часом працівники шахт проводитимуть акції на автошляхах і пунктах перетину кордону.

Про свої наміри гірники шахти №1 “Нововолинська” повідомили міську та обласну владу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай йдуть до Гузя, який обіцяв вибити зарплату і піарився на біді шахтарів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні