Дорогу до «Ягодина» розширять

0
4
Дорогу до «Ягодина» розширять
Дорогу міжнародного значення Київ-Ковель-Варшава, яка веде до найбільшого пункту пропуску на українсько-польському кордоні, реконструюють.

Уже є домовленості між Державним агентством автомобільних доріг України та European Investment Bank щодо фінансування проекту, - повідомили в Укравтодорі.

Наразі обговорюється можливість реконструкції ділянки дороги від Ковеля до КПП «Ягодин» та доведення її до І технічної категорії із чотирма смугами руху.

Очікується, що фінансування проекту здійснюватиметься 50/50 за рахунок кредитних коштів European Investment Bank та грантових коштів ЄС. Ці проекти обрано із 11 раніше запропонованих до розгляду.

«Сподіваємося, що безвізовий режим із ЄС суттєво активізує автомобільні подорожі та пожвавить зв’язки із такими країнами, як Польща, Угорщина, Румунія», - зазначає радник керівника Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кава.

Ділянка дороги від Ковеля до КПП «Ягодин» має високу інтенсивність руху, а КПП «Ягодин» є найбільшим в Україні пунктом пропуску, через який проходить понад 1,5 мільйонів авто на рік, 300 тисяч з яких – вантажівки. Реконструкція дороги здійснюватиметься за європейськими стандартами безпеки та зручності учасників дорожнього руху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні