Луцьким тролейбусам влаштували «банний день»

2
4
Луцьким тролейбусам влаштували «банний день»
Чистота у громадському транспорті пов'язана не лише з частотою прибирання, а й тим... як часто пасажири миють руки.

Про експеримент, який провели у луцьких тролейбусах, розповів директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Ігор Грицюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Кажуть, чим серйозніша тема, тим більше гумору треба, щоб її розкрити. Тема чистоти у тролейбусах, особливо «не першої свіжості» - просто головний біль. Липкі поручні – особливий момент. Це не тільки від того, що тролейбуси погано миються. Біда у тому, що люди не завжди миють руки…" - переконаний начальник тролейбусного підприємства.

У цій думці вирішили переконатися, тож вирішили протерти поручні на старті та на кінцевій зупинці тролейбуса.

"Потрудились асистентами наших крутих «банщиць тролейбусів». Хтось відчув, що учора поручні 169 / 212 / 143 / 200 / 226 тролейбуса були чистіші?! Задача – запустити щось толкове і не розчинитись. Проходить то воно не поміченим. На відміну від якої-небудь гадості" - констатував Ігор Грицюк.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пости в Мордокнизі - не допоможуть, надумали зняти - знімуть. А чому? А тому, що у нас всі включають мозок і понинають щось робити - тільки коли "жареним запахне"
Відповісти
Яуу дурню пишете.Щось цікавіше напишіть, а це зробили показуху цих баб,на яких страшно глянути в тролейбусах,лазять як опудали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні