Сайт бронювання житла Booking.com «повернув» окупований Крим Україні

0
-1
Сайт бронювання житла Booking.com «повернув» окупований Крим Україні
Міжнародний сайт бронювання житла Booking.com змінив інформацію про приналежність окупованого Криму.

Таке оновлення помітив генеральний прокурор України Юрій Луценко, про що розповів на своїй сторінці у Facebook, пише Цензор.НЕТ.

"Прокуратурою Автономної Республіки Крим у грудні 2016 року розпочаті кримінальні провадження щодо співучасті посадових осіб компанії Booking.com International BV (Booking.com) в допомозі у використанні незаконно придбаного майна та у сприянні в порушенні порядку в'їзду/виїзду на тимчасово окуповану територію АР Крим (ст. 332-1 і ст. 191 Кримінального кодексу). У процесі досудового розслідування прокуратурою автономії, зокрема, вивчалося відображення на сайті компанії Booking.com інформації про приналежність території півострова Крим, а саме не віднесення його до території України", - нагадав він.

"Сьогодні компанія Booking.com повідомила прокуратурі АР Крим, що відповідна інформація була виправлена. Наразі на сайті Booking.com при позначенні місця розташування певного об'єкта нерухомості в Криму після інформації щодо конкретного населеного пункту вказується, що він розташований на території держави Україна. Також компанія Booking.com врахувала інші зауваження прокуратури та повідомила, що нею вжито додаткових заходів на виконання санкцій ЄС для запобігання використання її веб-сайту для здійснення поїздок у Крим в туристичних цілях", - інформує генпрокурор.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні