--> Волинські митники спростували контрабандні потоки на кордоні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські митники спростували контрабандні потоки на кордоні

1
0
Волинські митники спростували контрабандні потоки на кордоні
Волинська митниця ДФС не погоджується з інформацією про незаконне переміщення великої кількісті контрабандних цигарок та алкоголю.

Про це йдеться в офіційній заяві Волинської митниці ДФС.

Нагадаємо, у програмі "Секретні матеріали" (1+1) прозвучала інформація про те, що через кордон перевозять тисячі тонн товару на мільйони доларів без розмитнення і податків.



"За постановою Кабінету Міністрів України від 21.05.2012 № 45 та розділу 12 Митного Кодексу України громадяни, які перетинають митний кордон, мають законне право перевозити дозволену кількість таких виробів. Спроби незаконного провезення таких товарів постійно виявляються співробітниками митниці, щодо порушників застосовуються передбачені законодавством України санкції", - йдеться у заяві.

Митники констатують - із початку року працівники Волинської митниці ДФС було вилучили товарів на суму 16,8 млн. гривень. Накладено і стягнуто штрафів на суму 6,7 млн.гривень.

"Керівництво Волинської митниці ДФС одним з пріоритетних завдань ставить посилення боротьби з корупцією серед особового складу відповідних підрозділів", - зазначено у заяві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну правильно - "десятину" віддали державі, решту - собі... а держава - знахабніла, все хоче собі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні