--> У Луцьку письменник Макс Кідрук знову розкаже про зорі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку письменник Макс Кідрук знову розкаже про зорі

1
-9
У Луцьку письменник Макс Кідрук знову розкаже про зорі
Все і навіть більше про зорі лучани зможуть дізнатися вже цього тижня на науково-популярній лекції про зірки.

Вже вдруге до Луцька приїде відомий український письменник Макс Кідрук. І вже вдруге він знайомитиме волинян із найновішими науковими відкриттями та пояснюватиме особливості будови Всесвіту, у якому ми живемо, - пишуть організатори.

Лекція «Народження та загибель зірок» проекту «Quantum» обіцяє відповісти на питання, звідки беруться зірки, чому вони світять, що таке Сонце та що буде, коли воно згасне.

Лектор розкаже про типи зірок в залежності від їх маси та покаже їхні масштаби у порівнянні. Говоритимуть також про загибель зорі та походження білих карликів, нейтронних зірок і чорних дір.

Захід відбудеться у четвер, 27 квітня, о 19:00 у приміщенні Волинського обласного театру ляльок (вул. Кривий Вал, 18). Мета таких лекцій, за словами письменника, - краще пізнати світ і розширити межі його розуміння, отримати на свої питання чіткі і аргументовані відповіді.

Новинкою цієї лекції, за словами організаторів, стане тематична фотозона, за процесом створення якої протягом тижня активно стежать користувачі соцмереж. Планети і зорі, серед яких кожен відвідувач зможе відчути себе, як у космосі, чекатимуть на всіх у холі Театру ляльок. Організатори просять охочих сфотографуватися приходити завчасно.

Організатор заходу у Луцьку – мистецьке об’єднання «стендаЛь».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в перше чую про такого
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні